Vilkår for ansøgninger

Vilkår for ansøgninger 2019-02-04T12:56:02+00:00

Vilkår for ansøgninger til Kid Camper.

Ansøgningsfristen til sæson 2019 er fredag den 31. maj. 

Til sæson 2019 udvælges i alt 20 børn med familier til et gratis 3-dages ophold i Kid Camper’en, som er opstillet på Skiveren Camping.

De 20 ophold fordeler sig på 15 ophold i skoleferieperioden fra uge 27 til uge 32 (28.6. til 12.8.2019) og 5 weekendophold  fra fredag til mandag fra midt i august til midt i september. Og de 20 udvalgte børn med familier får direkte besked midt i  juni.

Skiveren Camping/Kid Camper foretager udvælgelsen af de 20 børn med familier blandt de indkomne ansøgninger. Ligesom det ene og alene er Skiveren Camping, som vælger tidspunktet – dvs. datoen for det 3-dages ferieophold i Kid Camper’en.

Ved indsendelse af ansøgning accepterer du samtidigt at Skiveren Camping/Kid Camper må kontakte dig pr. telefon eller mail i forbindelse med offentliggørelse af de 20 udvalgte.

Samtidigt accepterer du at Skiveren Camping/Kid Camper må offentliggøre navne på vores respektive Facebook-sider og websites. Ligeledes accepterer du at eventuelle billeder og/eller video, som optages efter aftale under jeres ophold med Kid Camper, må bruges i fremtidig præsentationmateriale og i markedsførings-øjemed.

Skiveren Camping/Kid Camper påtager sig ikke ansvar for fejloplyste oplysninger i forbindelse med indsendelse af ansøgning, ej heller i forbindelse med udlevering af ferieophold. Ferieopholdet kan ikke ombyttes til kontanter eller videregives til tredjepart uden Skiveren Camping/Kid Camper’s samtykke.

Ved jeres ansøgning til et ophold i Kid Camperen registreres navn, adresse, e-mailadresse og mobilnummer sammen med jeres oplysninger i feltet, hvor I begrunder jeres ansøgning. Oplysningerne anvendes til at sende dig bekræftelse på modtagelse af din ansøgning, til at vurdere din ansøgning, og til at sende dig et svar, når vi har udvalgt de heldige ansøgere, som skal på besøg i Kid Camperen.

Kun relevante medarbejdere i Kid Camper teamet har adgang til oplysningerne, som ikke videregives, og som opbevares i maksimalt et år, hvorefter de slettes.

Du kan også henvende dig til info@skiveren.dk for at få yderligere information om vores persondatapolitik

Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning.