Kid Camper Video

Kid Camper Video 2017-11-20T17:24:14+00:00

Se videoerne og følg med i hvordan Kid Camperen udvikler sig.

Expert fra Aalbæk har stået for at montere: internet, fjernsyn og antenne i Kid Camperen. Så er underholdningen garanteret, også på en regnvejrsdag.

Der kæmpes med de sidste tilføjelser til Kid Camperen så den bliver helt klar til de første børn som skal på ferie.

FL-Buur design fra Vrå hjælper med at lave et super fedt look på førerhuset og senere inde i selve Camperen

Kid Camperen får lagt endnu flere lag på, f.eks. et gulv i en kanon grøn farve.

Kid Camperen får sin plads på Skiveren camping – der skal bygges terrasse!

Kid Camperen har af Duco Coating, Frederikshavn fået et nyt lag for som de fleste nok har lagt mærke til så har den trængt til en god gang maling.

Nu kommer Kid Camperen i stødet – vi har bevaret fatningen og brugt pæren for at sikre at Kid Camper følger med strømmen – Elektrikerne fra Seamech, Skagen er i fuld gang.

I dette klip med Kid Camperen arbejdes der videre på det indvendige i samarbejde med Erling Christensen Møbler

Der er mange ting der skal laves før Kid Camperen er klar til at tage modtage de første gæster på Skiveren Camping i sommeren 2016, i denne video vises arbejdes der videre på projektet af Vendelbo Vans.

Så er Kid Camperen nået til Autoopretning Vendsyssel hvor der flittigt arbejdes videre på Kid Camperen. Et skridt længere i projektet hvor en militærlastbil MAN 8.136 gennemgår en forvandling i håb om, at den vil forvandle sommeren 2016 til en masse uforglemmelige minder for børn, der har det svært!

Se den nyeste video af Kid Camperen, hvor Brdr Sommer arbejder på at få Kid Camperen et skridt nærmere mod målet om at den skal være klar til at modtage børn og deres familier i sommerferien 2016.

Projektet startede som en ide på Skiveren Camping. Målet er at bygge en Kid Camper som skal være færdig til at de første børn og deres familie kan komme på gratis ferie i sommerferien 2016. Dette er den første video, der viser, hvordan lastbilen MAN 8.136 var, da vi startede.