Om projektet

Om projektet 2023-12-19T13:35:40+00:00

Om Kid Camper projektet

  • Skiveren Camping og vores samarbejdspartnere står sammen om dette spændende projekt –  et velgørende projekt, hvor børn, som har det svært, får mulighed for at komme gratis på camping sammen med deres familie.
  • Projektet går ud på at ombygge en MAN 8.136 fra militær overskudsvare til en helt speciel autocamper. Elementerne til selve camperen består af en MAN-truck og to ”isolerede containere” eller ”kontor-blokke” som er blevet tilovers hos Forsvaret.
  • Alt dette er genbrugsmaterialer fra Forsvaret købt på auktion på retrade.dk. Og alt dette skal vi have sat sammen til en super-fed autocamper: Kid Camperen.
  • Kid Camperen opstilles på Skiveren Camping om sommeren, første gang i sommeren 2016, og vi vil herefter tilbyde mindst 12 gratis ophold på campingpladsen hver sommer indtil 2018. Et ophold varer i 3 dage, så der i skoleferieperioden fra uge 27 til 32 og i weekends i august/september kan komme op til 20 forskellige børn, som trænger til en anderledes ferie, og deres familie på besøg i hos os.